ELS NOSTRES SERVEIS.


Discoteca mòbil.

Disco Mobil

Amb DJ, canons de fum, projeccions de videoclips, il·luminació espectacular, gran potència de so i tot el necessari per a muntar a la seva festa una discoteca amb el més avançat i espectacular.

Els nostres DJ's són professionals i actualitzen el seu repertori de discos per a estar sempre a l'última i garantir l'èxit de la festa. 

A més oferim servei de trobada prèvia a la festa, per acordar els estils principals de les sessions musicals, oferint també sessions temàtiques.


Il·luminació espectacular.

Ponts, estructures, flash, caps mòbils, scanners, efectes, focus par, torres de diverses altures i models. Comptem amb una diversificada oferta en qüestió d'il·luminació per a espectacles, concerts, festes majors, cerimònies, etc.

Tant en interior com en exterior oferim diverses possibilitats segons les seves necessitats. A més tenim variada disposició d'il·luminació LED, amb el millor resultat, i el menor consum elèctric.


So professional i venda d´equipaments.

Oferim serveis de sonorització d'espectacles de tot tipus. 

Equips per a animació de festes, celebracions, festes populars ... 
També som experts en muntar equips de so per a petits parlaments, sonoritzacions puntuals, etc.
Oferim també venda d'equips i instal·lació personalitzada en sales i espais de tot tipus nous i usats.

Disposem de servei de sonorització tant per interior de recintes com en exteriors.


Projector Mitshibishi 3200u Vídeo-projeccions.

Juntament amb el servei de discoteca mòbil i amb la música dels nostres DJ's té la possibilitat de contractar videoprojeccions per fer més atractives i ambientades les seves festes. Projectem en pantalla gegant els últims vídeos dels artistes més de moda en l'actualitat, fotografies, videos personals o videoprojeccions de disseny.

A més, disposem de lloguer de pantalles i projectors d'alt rendiment lumínic per qualsevol necessitat de projecció, com fires, festes veïnals, reunions o trobades, ...


Lloguer d'inflables i pistes americanes.

Els infables són la millor opció per a la diversió dels nens, en qualsevol tipus de festa o celebració, com aniversaris, comunions, baptismes, noces, reunions familiars, ...

Els nostres inflables seran una font inesgotable de diversió per tots els nens des de 4 i fins a 12 anys. A més, tots els nostres inflables i pistes americanes compleixen amb la Normativa UNE-EN 14960:2006. 


Disposem de sol·lucions per qualsevol esdeveniment; si no troba en aquesta pàgina la sol·lució que necessita, truqui'ns o contacti'ns mitjançant el formulari d'aquesta web i l'ajudarem a trobar sol·lucions. 

Novetats.

Aquest any vam obrir la temporada de discomòbils de gran format a Oliana, a la Festa Flaix. En podeu veure l'aftermovie en aquest enllaç.

Us recordem també que a Sonoritzacions Polo disposem de inflables de diferents temàtiques i tamanys que faran que el joc dels nens en la vostra festa sigui un bonic record.

Totes les atraccions cumpleixen les més estrictes directrius europees de seguretat.

A Sonoritzacions Polo disposem d'equips de so i il.luminació de tots els formats per a fer discomòbils, parlaments, esdeveniments esportius, bodes i altres celebracions...


Demani'ns informació i cercarem sol·lució a les seves necessitats.


Et cases?

Disposem de discomòbils adaptades a celebracions nupcials.

Et sonoritzem la cerimònia, posem a la teva disposició la millor selecció de música ambiental durant l'aperitiu i et personalitzem el ball, amb diversos estils per adaptar-nos a totes les franges d'edat.


LES NOSTRES MARQUES
AKGALTOBlack SoundClay PakyJBL - CROWNELECTRO VOICE
ECLERJANDS
NEUTRIKPioneer
SHURE
YAMAHA
K&MMitsubishi
Optoma
Sennheiser
Chauvet
Airfull


SONORITZACIONS POLO

Carrer Tàrrega 51 - f
Balaguer - 25600 - (Lleida)

Tel. 699-94-96-30
info@sonoritzacionspolo.com